Blogging by a happy boy, Niels Klintø
Header

Nyhedsbrevet Business og Kelsus Enterprise Ltd.

July 4th, 2008 | Posted by Niels Klintø in Uncategorized

Hvem mon Business Nyhedsbrevet Ltd og Kelsus Enterprise Ltd. beliggende Lars Bjørnsstræde 3 i Kbh er?

I går fik jeg et brev stilet til Addvisors ApS med en opkrævning på 496 kr. (66,47 Euro) for deres Nyhedsbrevet Business, som ‘leveres sammen med Deres avis, lige til døren’ – i sig selv en spændende udfordring, da jeg slet ikke holder en traditionel avis…  læser udelukkende online nyheder..
Derudover fangede denne tekst mig ‘Nyhedsbrevet udkommer 2 gang årligt, næste gang den 5. januar 2009’ – what??  så Nyhedsbrevet Business sender Kelsus Enterprise Ltd. altså til mig med den avis, som jeg ikke holder, og de gør det KUN 2 gange, startende 5.  januar 2009 – altså skal jeg også betale 496 kr. over et halvt år forud til Kelsus Enterprise Ltd.
Også lidt mærkeligt med et Ltd….  ikke helt unormalt, men dog skærpede det min ‘nysgerrighed’ – var Kelsus Enterprise Ltd. mon ude på at snyde mig??

Jeg kunne vel ringe til Kelsus! Nej, det er intet telefonnummer eller email på og i brevet…  strange!

Så kan Krak vel hjælpe mig – nope, Nyhedsbrevet Business eller Kelsus giver intet positivt resultat?!
Hvad med Lars Bjørnsstræde 3? – nope..  intet resultat – fordi det staves ‘Larsbjørsstræde’ – så Kelsus Enterprise Ltd. har altså formået at stave deres adresse forkert både på konvolutten og i brevet – begynder at lugte en del af et skam – mon der findes et Nyhedsbrevet Business?

Google Maps gav heller ikke noget resultat på Kelsus eller Nyhedsbrevet Business….

En sidste chance for Kelsus må være at ‘google’ dem – 19 resultater og intet med dem!

Med chance for at beskylde et uskylding firma for noget, så sidder jeg i hvert tilfælde med en følelse af at Kelsus Enterprise Ltd. har forsøgt på at snyde mig til at betale de 496 kr. for Nyhedsbrevet Business, som jeg aldig tidligere har abonneret på, og som jeg er meget usikker på nogensinde vil udkommer…  ja, og så er 496 kr. vel også en del for et nyhedsbrev,  som udkommer 2 gange, og først gang 5. januar 2009.

Kom igen Kelsus!

Btw jeg hører gerne fra jer, hvis jeg nu skulle være helt forkert i min antagelse, og I bare har været uheldige med ikke at få jeres telefonnummer på, jeres website ikke er blevet indexeret af Google endnu og trykkeren har skrevet jeres adresse forkert ect…  vi kan alle have en dårlig dag….

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

5 ResponsesLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 4 =